SHERBIMET

Jeni të interesuar për ndonjë nga shërbimet tona?
Mos humb kohë dhe rezervo tani konsultën tënde!

Epilation Laser

Heqja e qimeve me lazer është bërë një alternativë popullore ndaj rruajtjes, depilimit ose shkuljes, kjo procedurë estetike lejon heqjen e sigurt dhe efektive të qimeve të trupit me rezultate të qëndrueshme.

Trajtim Fytyre

Pastrimi i thellë i fytyrës shërben për mirëmbajtjen e shëndetit të lëkurës nëpërmjet të cilit duhen ndjekur procedurat specifike dhe përkatëse në varësi të llojit dhe nevojave të lëkurës për largimin e pikave të zeza, pikave të bardha dhe atyre dhjamore duke na ofruar një lekurë të lëmuar dhe të pastër.

Radiofrekuencë

Radiofrekuenca është një metodë joinvazive ku valët e saj depërtojnë në shtresat më të thella të lëkurës duke nxitur prodhimin e kolagjenit dhe te elastinës kundër rrudhave të fytyrës.

Masazh Relaks

Eshtë një masazh i qetë, i butë dhe i embel që promovon relaksim të përgjithshëm, lehtëson tensionin muskulor dhe përmirëson qarkullimin e gjakut dhe procesin linfatik.


Elektrostimulimi

Elektrostimulimi eshte nje terapi e njohur ne fushen e fizioterapise dhe ne estetike kryesisht gjejne vend ne trajtimet tonifikuese dhe rimodeluese duke bere kontraktimin e muskujve.

 

Skrubi i Trupi

Ky trajtimi eshte i perbere nga nje pjese kryesisht vajore me principe aktive zbutese dhe ushqyese dhe kokrriza natyrale te cilat sherbejne per te larguar qelizat e vdekura nga sipërfaqja e lëkurës.

× How can I help you?