Masazh Relaxi

Masazh Relaksues

Një masazh relaksues është një trajtim i butë dhe i butë që lehtëson tensionin muskulor, rrit qarkullimin dhe nxit një ndjenjë të përgjithshme relaksi. Ky masazh kryhet duke përdorur teknika suedeze që përbëhen nga goditje të gjata, ritmike dhe lëvizje të vogla rrethore të cilat ndihmojnë në prishjen e ngjitjeve dhe promovimin e qarkullimit më të mirë. Ndryshe nga masazhet e indeve të thella, një masazh relaksues nuk trajton indin lidhës të muskujve. Nuk ka për qëllim të trajtojë lëndimet sportive ose shqetësime të tjera dhe në vend të kësaj përdoret për të reduktuar tensionin e muskujve ndërsa e kthen trupin në një gjendje të relaksuar. Shumë njerëz kërkojnë trajtime masazhi relaksues pas një jave të gjatë në punë ose për të ndihmuar në përmirësimin e shëndetit të tyre mendor. 

× How can I help you?