Cmimet e Trajtimeve

Ju sygjerojme te vini pran qendrës tone ne menyre qe te beni nje konsulte me estetisten dhe te merni te gjitha informacionet e duhura ne lidhje me trajtimet qe ne kemi dhe cfare ju mund te keni nevoje.

Konsulta eshte falas.

Ju mirëpresim! 😊

Na kontaktoni per te rezervuar orarin qe deshironi per konsulte, faleminderit.    KLIKO KETU

trajtime fytyre

Trajtime Fytyre

1. Trajtim fytyre (Pastrim i Thelle)………………… 2500 lekë/seanca
2. Trajtim fytyre (Mikrodermoabrasion)….…. 3500 lekë/seanca
3. Trajtim fytyre me scrub për lëkurën………… 2000 lekë/seanca
4. Radiofrekuencë + maskë(sipas lekure)……. 2500 lekë/seanca
5. Vakumoterapi + maskë(sipas lekures)…….. 2500 lekë/seanca
6. Ekografi + maskë(sipas fytyres)……………… 2500 lekë/seanca
7. Microneedling (Derma -stilolaps)……………. 4500 lekë/seanca

Trajtime Trupi

1. Radiofrekuenc (vite/ kofshe/ bark)…………….. 4500 lekë/seanca
2. Vakum terapi (vite/ kofshe/ gjoksi)……..…….. 4500 lekë/seanca
3. Elektrostimulim (vithe/ kofshe/ bark)……….. 4500 lekë/seanca
4. Masazh relaxi (40min)………………………………3500 leke/seanca
5. Masazh fizioterapeutik (zona e njejte)………..3500 leke/seanca

Epilim me Lazer

cmimet per depilim me laser

1. Fytyra………………………………………… 25 euro/seanca
2. Mustaqet…………………………….……… 10 euro/seanca
3. Mjekera……………………………………… 15 euro/seanca
4. Favoritet…………………………………… 15 euro/seanca
5. Sqetullat……………..…………………….. 25 euro/seanca
6. Krahet gjithsej………………………….. 30euro/seanca
7. Krahet ½ e poshtme…………………… 20euro/seanca
8. Krahet ½ e siperme……………………. 15 euro/seanca
9. Barku total………………………………… 28 euro/seanca
10. Barku kerthiza………………………… 15 euro/seanca
11. Shpina gjithsej…….……………………. 32 euro/seanca
12. Bikini gjithsej…………………………… 38 euro/seanca
13. Vithet………….………………….……….. 25 euro/seanca
14. Kembet total……….……………….… 52 euro/seanca
15. Kembet ½ e poshtme………….….. 28euro/seanca
16. Kembet ½ e siperme…………….… 28euro/seanca
17. Trupi total oferte ………………..…… 89 euro/seanca

× How can I help you?