Vacuum Fytyre

Përfitimet e trajtimit me thithje me vakum të përdorur gjatë pastrimit të fytyrës:

  • Përmirëson qarkullimin limfatik brenda lëkurës që ka një efekt detoksues
  • Përmirëson rrjedhën limfatike duke ndihmuar në reduktimin e fryrjes
  • Ndihmon për të ndriçuar lëkurën duke eksfoluar qelizat e vdekura të lëkurës dhe duke reduktuar qelizat e vdekura të lëkurës që grumbullohen në sipërfaqen e lëkurës
  • Stimulon mikroqarkullimin e lëkurës që sjell gjak në shtresat epidermale, duke ushqyer qelizat e lëkurës dhe duke kontribuar në qarkullimin më të shpejtë të qelizave të lëkurës
  • Ndihmon rigjenerimin qelizor në lëkurat e ngadalta dhe të pjekura
  • Nxit hidratim më të mirë në shtresat epidermale duke rritur rrjedhjen e gjakut
  • Zhbllokon poret, veçanërisht rreth zonës T dhe mund të heqë në mënyrë efektive pikat e zeza nëse lëkura përgatitet në mënyrë adekuate para dorës.
vacuum kupa fytyre

Klienti do të ndjejë një thithje të butë në lëkurë, por ndjesia është në fakt mjaft e këndshme. Baza e trajtimit është levizja limfatike në mënyrë mekanike që ndihmon në largimin e toksinave të fytyres, duke oksigjenuar indet dhe përmirësuar ngjyrën dhe pamjen e lëkurës.
Ky trajtim është një nga të preferuarat e mia sepse ndihmon shumë në mikroqarkullimin e gjakut dhe ne tonifikimin e lëkurës së fytyrës . E vetmja lëkurë për të cilën nuk është e përshtatshme janë lëkurat shumë të ndjeshme me vaskularitet të lartë ose kapilarë në siperfaqe.

× How can I help you?