Fytyra

Jepini fytyrës tuaj pamjen më natyrale dhe rinore, duke ndihmuar personalitetin tuaj të shkëlqejë dhe të ketë me tepër hijeshi. 

01.

Pastrim i thellë i fytyrës

Për të pasur një fytyrë me lëkurë perfekte, të kuruar dhe aspak të dëmtuar, është tepër i nevojshme përdorimi i trajtimeve të ndryshme të fytyrës.

02.

Masazhe fytyre

Ngritja e fytyrës, është një trajtim estetike që përdoret për të dhënë një pamje më rinore të fytyrës.
Ka shumë teknika masazhi lifting që ndihmojnë.

03.

Dermapen

Trajtimi me Dermapen paraqet një trajtim të thjeshtë dhe i drejtpërdrejtë për të luftuar problemet e zakonshme të lëkurës. Eshte një procedurë minimale-invazive e rinovimit të lëkurës që synon të përmirësojë pamjen e saj.

04.

Radiofrekuencë Fytyre

Radiofrekuenca është një metodë jo-invazive dhe pa dhimbje që në mënyrë efektive lufton shenjat e plakjes së lëkurës, duke rritur temperaturën e shtresave të para të saj, radiofrekuenca lejon shtrëngimin e indeve.

05.

Vakuum Fytyre

Trajtimi i fytyres me vacuum stimolon mikro-qarkullimin e gjakut i cili ndihmon lekuren qe ne menyre natylare te rigjenerohet dhe te oksigjenohet.
Eshte trajtim qe keshillohet per te gjitha tipet e lekures dhe eshte shume relaksuese duke sjelle benefite.

× How can I help you?