Radiofrekuencë Fytyre

Lifting me radiofrekuencë është ideale për rigjenerim të lëkurës në mënyrë jo-kirurgjikale dhe joinvazive. Valët e radiofrekuences janë efektive në luftën kundër rënies së lëkurës. Konkretisht, RF lehtëson oksigjenimin e indeve, aktivizon metabolizmin e qelizave, kontribuon në ekskretimin e mbetjeve katabolike.Stimulon formimin e kolagjenit, elastinës dhe acidit hialuronik në lëkurë. Përgjigja fiziologjike e trupit ndaj valëve të radios është lëkura e shtrënguar në mënyrë progresive dhe natyrale.

Shtrëngimi i lëkurës me radiofrekuencë sugjerohet shumë tek njerëzit me probleme të lëkurës si më poshtë:

Lëkura e fytyrës e varur dhe akumulimi i yndyrës. 

Lëkurë e lirshme ose ton i dobët i lëkurës.

Një mjekër e dyfishtë (ose yndyrë submentale) që e bën fytyrën të paformuar.

Fytyrë e gjerë në të cilën nevojitet ngritja e fytyrës dhe rregullimi i formës.

Gratë pas lindjes.

Rezultatet:
• Rezultati është lëkura e lëmuar, e shtrënguar dhe e ngritur.
• Barazon tonin e lëkurës dhe freskon çehren.
• Redukton shumë linjat e imta dhe rrudhat.
• Forcon lëkurën e varur.
• Redukton ënjtjen rreth zonës së syve.,

Zona specifike që rekomandohet Radiofrekuenca:

  • Zona e fytyrës: balli, faqe, vija e vetullave dhe buzët
  • Qafë dhe këmbë
  • Qepalla: qepallat e sipërme dhe të poshtme
  • Trupi: bark, krah dhe i shtrënguar

Si funksionon trajtimi me RF?

Valët RF përdoren për të ngrohur dermën midis 50-75 gradë Celsius. Studimet tregojnë se trupi juaj do të gjenerojë proteina të goditjes nga nxehtësia nëse mbani temperaturën e lëkurës mbi 46°C për më shumë se tre minuta.

Efikasiteti i kësaj procedure është shumë i lartë për konturimin e trupit dhe shtrëngimin e lëkurës . Gjithashtu, kënaqësia e pacientit vlerësohet shumë e lartë pas përfundimit të seancave. Përdorimi i pulsimit magnetik ngroh fibrën proteinike që gjendet në lëkurën tuaj. Duke stimuluar prodhimin e kolagjenit. Procedura është e sigurt dhe pacientët nuk përjetojnë pothuajse asnjë dhimbje.

Na kontaktoni Qender estetike ne fier
× How can I help you?