__KONSULTA__FALAS__

LASER

Diode 808 Laser

Diode 808 Laser është standardi i artë në heqjen e përhershme të qimeve dhe është i përshtatshëm për të gjitha flokët e pigmentuar dhe llojet e lëkurës, duke përfshirë lëkurën e nxirë.

DEPILIM ME LAZER

Advantazhet e Diode 808 Laser

 • Lazeri 808 nm afër infra të kuqe është më i miri për thithjen e melaninës në mënyrë që të jetë shumë efektiv në pjesë të ndryshme të lëkurës, gjëndrat e flokëve dhe të arrijë në heqjen e çdo qimesh me lehtësi, me rezultate të qëndrueshme.
 • I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës
 • Teknologjia pas lazerit Diode 808 siguron që lëkura të thithë më pak lazer, duke reduktuar rrezikun e hiperpigmentimit.
 • Sistemi i ftohjes me prekje safir mund të sigurojë që trajtimi të jetë më i sigurt dhe pa dhimbje.

Si funksionon trajtimi?

 
 • Pajisja me lazer diodë përdor një gjatësi vale prej 808nm, e cila ka efektivitet të veçantë për melanocitet e gjëndrës së qimeve pa ndonjë dëmtim të indeve përreth.
 • Lazeri mund të absorbohet nga melanocitet(melaninen) e rrenjë së qimeve dhe gjëndrave të qimeve dhe të shndërrohet në nxehtësi për të rritur temperaturën e gjëndrës së qimeve. 
 • Kur temperatura rritet në një nivel të caktuar që mund të shkatërrojë në mënyrë të pakthyeshme strukturën e gjëndrës së qimeve. Struktura e gjëndrës së qimeve do të zhduket pas një procesi natyral fiziologjik të saj. Duke arritur kështu qëllimin për heqjen e qimeve në mënyrë permanente.

Çfarë duhet të dini mbi këtë shërbim.

 1. Pajisjet me lazer diodë adoptojnë 808nm, veçanërisht të efektshme për melanocitet e gjëndrave të flokëve pa dëmtime të indeve përreth.
 2. Drita e lazerit mund të absorbohet nga boshti i flokëve dhe gjëndrat e flokëve në melaninë, dhe të shndërrohet në nxehtësi, duke rritur kështu temperaturën e gjëndrës së flokut kur temperatura ngrihet mjaft e lartë për të dëmtuar në mënyrë të pakthyeshme strukturën e gjëndrës së flokëve, të cilat zhduken pas një periudhe fiziologjike të natyrës. Përfitimi kryesor i tij është se ai heq pa dhimbje deri në 85% të qimeve pas 8 dhe 12 seancave.
 3. Kjo nënkupton që klienti nuk duhet të depilohet, duke qenë një trajtim shumë më i shpejtë, më efektiv dhe komod. Gjithashtu, kjo metodë, ndryshe nga shkulja apo rruajtja, nuk stimulon rritjen e flokëve.
 4. Një avantazh tjetër i këtij lloji lazeri është se na mundëson ta përdorim në lëkure të nxirë ose më shumë të errët, në mënyrë që trajtimi të vazhdojë edhe në muajt e verës.
 5. Natyrisht, ekziston një kohë e nevojshme prej 24 orësh deri në para dhe pas çdo seance ku nuk rekomandohet të bëni banjo dielli. Më e mira për heqjen  e shpejtë, të sigurt, pa dhimbje dhe të përhershme të qimeve në zona si fytyra, krahët, nënsqetullat, barku, shpina, bikini, këmbët etj. Ajo gjithashtu ka  funksion rigjenerues për lëkurës. 
× How can I help you?