Vacuum Therapi

ÇFARË ËSHTË TERAPIA VAKUUM?

Terapia me vakum, e njohur gjithashtu si vakuterapia ose terapia me kupa me vakum, është një procedurë jo invazive e konturimit të trupit, e bazuar në praktikën e lashtë shëndetësore të kupave.
Sot, terapia me kupa me ndihmën e makinës, e disponueshme ju lejon të bëni ndryshime të dukshme në kthesat e trupit tuaj, shumë shpejt.

Fusha dhe veçoritë

Masazhuesit me vakum tregojnë efikasitet të lartë në luftën kundër celulitit dhe depozitave të yndyrës. Mund të përdoret në zonen e barkut , ijet dhe vithet dhe ne zonen e shpines kembeve etj.

Trajtimi me vakum terapi ben te mundur reduktimin e celulitit, ndihmon që të ngrini të vithet e sheshta, të korrigjoni gjoksin e varur ose të rrisni vëllimin e gjoksit pa operacion.

Terapia me vakum nuk rekomandohet nëse keni sëmundje të zemrës ose keni kryer kohët e fundit një operacion. Kërkohet një periudhë pritjeje 6-mujore.

Gjithashtu, ne nuk do të vazhdojmë me gdhendjen me vakum nëse keni diabet, çrregullime vaskulare ose gjakderdhjeje, presion të lartë të gjakut, një problem me organet e brendshme, lëndime të fundit, plagë të hapura, acarim të lëkurës ose djegie nga dielli.

× How can I help you?