Manikyr & Pedikyr

Modele të stinëve të ndryshme

Model Pranveror

Fokus ke ngjyrat e lehta në çeljen e stinës më të bukur

Model Veror

Ngjyra të ndezura për të ju zbukuruar ju dhe pushimet juaja

Model Vjeshte

Si gjethet e vjeshtës ngjyrat e këtij sesoni janë të thjeshta dhe nuancë kafe.

Model Dimëror

E bardha ,roza de tematikat e festave mbizotërojnë këtë stinë.

Jemi cilesia e estetikes tuaj!

Tek ne mund të gjeni shumëllojshmëri modelesh, ngjyrash dhe idesh. Nëse kërkoni estetik e bukuri deri në detaje mos hezitoni të na kontaktoni.

× How can I help you?