Masazh Fytyre

Masazhi i fytyrës

është një mënyrë e shkëlqyer për të ruajtur rininë dhe shëndetin e lëkurës së fytyrës pa bisturi dhe injeksione. Ky masazh siguron një efekt afatgjatë të lëkurës së ngritur dhe përmirëson ndjeshëm gjendjen e lëkurës.

Ndërsa lëkura fillon të plaket, vetitë e saj mbrojtëse dhe rigjeneruese dobësohen dhe substancat e nevojshme hidratuese dhe ushqyese, si dhe oksigjeni nuk përthithen gjithashtu. Masazhi i fytyrës është një procedurë ideale profilaktike për trajtimin e lëkurës, e krijuar për të përmirësuar rigjenerimin e lëkurës së fytyrës dhe proceset metabolike.

Masazhi i fytyrës shtrëngon në mënyrë perfekte muskujt e fytyrës dhe lëkurën, rrit qëndrueshmërinë dhe elasticitetin e lëkurës, intensifikon qarkullimin e gjakut dhe rrjedhën limfatike. Rrudhat e imta dhe tensioni i muskujve të fytyrës zvogëlohen ndjeshëm pas trajtimit dhe fytyra bëhet e ndritshme. Masazhi i fytyrës gjithashtu largon qelizat e vdekura të lëkurës, duke përmirësuar kështu thithjen e oksigjenit dhe përdorimin e mëvonshëm të kozmetikës.

× How can I help you?