Trupi

Kur dukeni mirë, ndjeheni mirë. Trajtimet estetike përmirësojnë shëndetin tuaj fizik, si dhe pamjen tuaj. Trupi juaj meriton gjithmonë më tepër.

01.

Masazh Anticelulit

Celuliti krijohet kur një qelizë të vdekur, trupi i njeriut nuk ka arritur ta largojë normalisht. Qelizat e gjalla që përpiqen ta largojnë duke u grumbulluar rreth saj, krijojnë një rreth duke e kthyer atë në një zonë të acaruar, duke krijuar kështu faktorin Celulit në trup.

02.

Masazh Relax

Eshtë një masazh i qetë, i butë dhe i embel që promovon relaksim të përgjithshëm, lehtëson tensionin muskulor dhe përmirëson qarkullimin e gjakut dhe procesin linfatik.

03.

Radiofrekuence Trupi

Radiofrekuenca jo vetëm që ndihmon në tendosjen dhe rinimin e lëkurës, por ajo gjithashtu trajton cellulitin, cikatricet dhe strijat. Rritja e qarkullimit të gjakut të shkaktuar nga nxehtesia e radiofrekuencës ka një efekt terapeutik në inde.

04.

Vacuum Trupi

Trajtimi me vacuum kryen një masazh të thellë nga brenda jashtë dhe trajtimi me pajisje ndihmon në reduktimin e qelizave yndyrore (celulitit) dhe përmirëson pamjen dhe tonin e lëkurës, duke eliminuar yndyrën e tepërt, duke marrë një figurë më të hollë dhe duke përmirësuar funksionimin e sistemit të drenazhimit limfatik.

05.

Elektrostimulimi

Elektrostimulimi eshte nje terapi e njohur ne fushen e fizioterapise dhe ne estetike kryesisht gjejne vend ne trajtimet tonifikuese dhe rimodeluese duke bere kontraktimin e muskujve.

× How can I help you?