Rreth

Mikrodermabrasionit

E gjithë lëkura kërkon trajtime kondicioner për të inkurajuar rinovimin optimal të qelizave. Mikrodermabrasioni është trajtim profesional i lëkurës së nivelit fillestar që ofron eksfolim të butë për të hequr qelizat e vdekura të lëkurës dhe për të inkurajuar qarkullimin e qelizave. Ne e përshtasim çdo hap për të synuar shqetësimet tuaja individuale të lëkurës. Në konsultën tuaj falas, estetistja në bazë të llojit të lëkurës do të krijojë një plan trajtimi dhe do të këshillojë atë që është më e përshtatshme për të arritur qëllimet për një lëkurë sa më te shëndetshme.

Mikrodermabrazioni synon siperfaqen e lëkuës, epidermën e cila përbëhet nga qeliza të vdekura të saj dhe është shtresa e lëkurës ku depozitohen më shumë papastërti. Duke pastruar shtresën e sipërme, ne thyejmë pengesën që shpesh dalon që produktet tuaja aktuale të kujdesit të lëkurës të përthithen siç duhet në shtresen(dermë) e poshtme.

Shtresa e sipërme e lëkurës është gjithashtu shtëpia e njollave, linjave të holla dhe rrudhave, kështu që Mikrodermabrasioni funksionon për të rinovuar dhe lehtësuar shenjat e dukshme të mbingarkesës. Pa ndërprerje, Microdermabrasion është një trajtim i përsosur ku i jep vitalitet dhe stimulon qarkullimin e gjakut në të dhe të produkteve të skin-care që cdo kush përdorë, duke e lënë lëkurën tuaj të duket dhe të ndjehet më së miri e persosur.

Përgatitja dhe kujdesi pasues

mikrodermoabrazion

2 javë para trajtimit:

• Pa trajtime kozmetike me injeksione
• Shmangni ekspozimin e tepërt të drejtpërdrejtë në diell
• Nuk ka depilim ose trajtime me lazer për heqjen e qimeve/IPL në fytyrë

1 javë para trajtimit:

• Nuk përdoret për depilim në fytyrë

3 ditë para trajtimit:

• Ndaloni përdorimin e përbërësve aktivë në lëkurë
• Nuk ka trajtime kimike të Peel-it

2 javë pas trajtimit:

• Nuk ka trajtime kozmetike me injeksione
• Nuk ka depilim ose trajtime për heqjen e qimeve me lazer/IPL në fytyrë

1 javë pas trajtimit:

• Nuk ka përdorim depilues në fytyrë

Trajtimet me mikrodermabrasion janë jashtëzakonisht të sigurta dhe efektive. Çdo skuqje, skuqje e përkohshme ose zbardhje e lehtë do të zhduket pas trajtimit tuaj dhe mund të mbulohet me një shtresë të lehtë grimi mineral. Shmangni eksfolimin e zonës së trajtimit për të paktën 5 ditë pas trajtimit, mos tërhiqni ose zgjidhni asnjë lëkurë të lirshme.

Për të përmirësuar rezultatet tuaja, përdorni  pastruesin e butë Institut™  për të zbutur, pastruar dhe hidratuar lëkurën tuaj. Krem dielli Skinstitut™ Age Defense SPF 50+ për t’u aplikuar si kujdes i mëvonshëm për të gjitha trajtimet e lëkurës.

Për të mësuar më shumë rreth gamës Institut™ dhe pse është zgjedhja numër 1 për kujdesin në shtëpi për të mbështetur, qetësuar dhe shëruar lëkurën pas trajtimit, klikoni  KËTU.

Për rezultate optimale, ne rekomandojmë një minimum prej 6 trajtimesh në intervale dyjavore ose mujore. Do të kërkohen trajtime të mirëmbajtjes për të ruajtur rezultatet.

Këshilla kryesore:

Bashkoni Mikrodermabrasionin tonë me cilindo nga trajtimet tona profesionale të lëkurës.

× How can I help you?