pastrimi thelle i fytyres

Pastrim i thelle i fytyres

Pastrimi i thelle i fytyres Eshte nje nder trajtimet me te rendesishme te estetikes dhe i domosdoshem per mirembajtjen e shendetit te lekures. Kryerjen normale te funksioneve te qelizave te saj si dhe ndricimin e saj. Eshte nje trajtim nepermjet te cilit personi i specializuar, duke ndjekur procedurat specifike dhe perkatese ne varesi te llojit dhe […]

Pastrim i thelle i fytyres Read More »