Trajtime Anticelulit

Çfarë është një masazh anticelulit?

Një masazh me celulitin është një masazh i specializuar që përshkruhet si një mënyrë natyrale për të eliminuar celulitin . Masazhet e celulitit ushtrojnë presion të madh në zonat e lëkurës të prekura nga celuliti. Thuhet se ky presion shkatërron toksinat dhe yndyrën, ndërkohë që përmirëson qarkullimin e gjakut në zonë.

\"elktrostimulim,

A është efektiv masazhi me celulitin?

Masazhi nuk është një kurë për celulitin, por mund të përmirësojë përkohësisht pamjen e lëkurës dhe ta bëjë celulitin më pak të dukshëm . Masazhi ka shumë përfitime shëndetësore, kështu që mund të ia vlen t\’i shtoni regjimit tuaj të mirëqenies.
  • Sa shpesh duhet të bëni masazh kundër celulitit?     
Në mënyrë optimale, Seguin rekomandon masazh limfatik tre herë në javë për tre deri në katër javë, pastaj dy herë në javë derisa të filloni të shihni përmirësim të fortë, pastaj një herë në javë dhe më pas çdo muaj për mirëmbajtje .
  • Çfarë bën vaji i masazhit kundër celulitit?                 
Vështrim i shpejtë. Vaji i masazhit anticelulit ndihmon në zbërthimin e qelizave yndyrore në ato zona problematike si ijet, kofshët, vithet dhe barku . Ndryshe nga kremi i celulitit, ai përthithet në lëkurë menjëherë dhe sulmon ato inde yndyrore të padëshiruara.
\"\"
Para & Pas
\"masazh
Masazh manual
\"trajtim
Para & Pas
\"vacum
Vacuum
\"\"
Para & Pas
\"\"
Para & Pas
\"\"
Radioferkuence
\"\"
Elektrostimulim
× How can I help you?