Sale!

Now – Vitamin A 10,000 IU

Original price was: 1000 L.Current price is: 950 L.

Përshkrimi i Produktit

Vitaminë A 10.000 IU nga vaji i mëlçise së peshkut.

  • 10.000 IU nga vaji i mëlçisë së peshkut
  • E nevojshme për mirëmbajtjen e syve
  • Ndihmon në mbrojtjen e sistemit imunitar

Vitamina A është thelbësore për mirëmbajtjen e shëndetshme të indit epitelial, i cili gjendet tek sytë, lëkura, sistemi respirator, gastrointestinal dhe traktin urinar.

Udhëzime mbi përdorimin

1 kapsulë xhelatinoze në ditë gjatë një vakti.

Category:

Firma

Now

Forma

Kapsula xhelatinoze

Sasia

100

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Now – Vitamin A 10,000 IU”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× How can I help you?